Sluiten

Categorieën

Filters

   Disclaimer

   Deze webshop, het ontwerp hiervan, de teksten en het beeldmateriaal is eigendom van BBQ-Stunter.nl of van de wettige eigenaar(s) van wie een licentie is verkregen. Het is niet toegestaan om deze site of gedeelten daarvan openbaar te maken of te kopiëren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BBQ-Stunter.nl. 

   BBQ-Stunter.nl behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen op de website met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

   Het is mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd niet geheel volledig is. De prijzen op deze website zijn in euro's incl. 9% BTW op vleesproducten en 21% BTW op overige producten en diensten, en onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Voor de Cadeaubonnen geldt een BTW tarief van 0%

   BBQ-Stunter.nl  is niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden. Links in deze site die leiden naar websites buiten het domein van BBQ-Stunter.nl, welke geen eigendom zijn van BBQ-Stunter.nl, zijn ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van BBQ-Stunter.nl. BBQ-Stunter.nl kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren van gelinkte websites, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »