Sluiten

Categorieën

Filters
   help

   Wij helpen je graag met zoeken.

   Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

   Help mij kiezen

   Kamado Joe ProJoe

   De Kamado Joe ProJoe kun je het hele jaar door buiten gebruiken. Het grillsysteem van de Kamado Joe ProJoe bestaat uit een felxibel rek, een halfrond grillrooster, twee halfronde warmteverdelers en een accessoirerek.... Lees meer

   Prijs

   -
   0 Producten

   Geen producten gevonden...

   Kamado Joe ProJoe

   De Kamado Joe ProJoe met zijn verbeterde driedelige grillopppervlak is onze grootste en en beste Kamado Joe ooit. Deze Kamado Joe ProJoe laat alle concurrenten ver achter zich. De Kamado Joe ProJoe kun je het hele jaar door buiten gebruiken. De Kamado Joe ProJoe is perfect voor de professionals en grote gezinnen, maar door de rode, eivormige vorm is de Kamado Joe ProJoe ook goed te gebruiken voor publiek.

   De temperatuur van de Kamado Joe ProJoe

   De warmte in de Kamodo Joe ProJoe word goed vastgehouden en verdeeld dankzij de keramische wanden en de unieke vorm van de Kamado Joe ProJoe. De temperatuur in de Kamado Joe ProJoe kan eenvoudig ingesteld worden op een temperatuur tussen de 82°C en 399°C. De temperatuur op de Kamado Joe ProJoe is eenvoudig af te lezen op de ingebouwde thermometer in de koepel. De thermometer kan je veilig aflezen van de Kamado Joe ProJoe, omdat de barbecue relatief koel blijft van buiten. De externe temperaturen van de Kamado Joe ProJoe hebben geen invloed op de temperatuur binnen in de Kamado Joe ProJoe.

   De buitenkant van de Kamado Joe ProJoe

   De Kamado Joe ProJoe is natuurlijk bekent vanwege de rode kleur en zijn eivormige vorm, maar dat is niet alles. De pakking van de Kamado Joe ProJoe is van glasvezelgaas, die wel tien keer zo lang meegaat als de gewone industriële pakkingen. De pakking van de Kamado Joe ProJoe zorgt ervoor dat er nog minder warmte verloren gaat. Dankzij de gepatenteerde, regenbestendige, roestvrijstalen Kontrol Tower Top Vent van de Kamado Joe ProJoe, kun je de luchttoevoer en daarmee de temeratuur van de Kamado Joe ProJoe nauwkeurig instellen.

   De flexibiliteit van de Kamado Joe ProJoe

   Het revolutionaire scharnier aan de achterzijde van de Kamado Joe ProJoe, zorgt ervoor dat de deksel van de Kamado Joe ProJoe nog eenvoudiger te openen is. Aan de Kamado Joe ProJoe bevindt zich een roestvrijstalen handgreep. Het grillsysteem van de Kamado Joe ProJoe bestaat uit een felxibel rek, een halfrond grillrooster, twee halfronde warmteverdelers en een accessoirerek.

   Dacht je dat het dit al was? De ProJoe is ook nog voorzien van een meerdelige firebox om breuken te voorkomen, een gepatenteerde lade om de asresten van de Kamado Joe ProJoe te verwijderen en een wire mesh fiberglass pakking. Het houd maar niet op.

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking

   Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »